93 відгуків

Поздравляем Вас с Рождеством! Спасибо, что выбрали наш магазин. Сейчас не рабочее время, но наш менеджер свяжется с Вами как можно скорее. С ув. "Медова Хатинка"

Перга Різнотрав'я. Бджолиний хліб (сотового зберігання) 2021г.

1,70 

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1001
Перга Різнотрав'я. Бджолиний хліб (сотового зберігання) 2021г.
Перга Різнотрав'я. Бджолиний хліб (сотового зберігання) 2021г.Немає в наявності
1,70 

Компанія тимчасово не приймає замовлення

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Перга бджолина (бджолиний хліб)

— це природні полівітаміни, які бджоли запасають собі на зиму, і в них зберігається все, що потрібно організму. Висвоюється організмом людини на 100%, неалергеннаможна давати навіть маленьким дітям. Изготувати такий продукт іншим способом, крім як бджоли, неможливо. 

Перга містить амінокислоти, вітаміни та ферменти, що мають високі антимікробні властивості та біологічну цінність.

Перга на відміну від пыльцы стерильна, тому вона краще засвоюється й перетравлюється.

Її поживна цінність утричі вища пыльцы і в 9 разів вище будь-якого іншого замінника пыльцы.

За своїми антибіотичним властивостям перга утричі перевершує пыльцу.

В пергу набагато більше вітамінів, ніж у квітковій пилку.

Незамінні амінокислоти набагато легше засвоюються з перги, оскільки в процесі ферментації оболонка пыльцы руйнується.

Зазвичай, перга не викликає алергії. Це відбувається тому, що ферменти, що містяться в слині бджіл, розкладають алергени з пыльцы.

За своїми антимікробними властивостями перга втричі цінніша, ніж пилок.

Перга має виразнішими, ніж пилок, антитоксичними властивостями.

     Секрети утворення перги

Пильца щільно спресовується в сотах і проходить процес кисломолочного бродіння. Кінцевий результат такого бродіння — перетворення на «Хлебіну» пилкових зерен. Кінцевий продукт набуває набору мікроелементів, з високою біологічною цінністю й антимікробними якостями

     Склад бджолиної перги

Перга містить усі відомі вітаміни; всі десять незамінних амінокислот (тобто тих, які тваринним організмом не синтезуються і мають вживатися в готовому вигляді) і більше десяти замінних; майже п'ятдесят ферментів; десятки вуглеводів; мікроелементів; різні гормони, зокрема «речовина росту» — гетероауксин. Сахарид, простий цукор під впливом ферментів частково перетворюється на молочну кислоту, водночас збільшується вміст вітаміну К і термін зберігання продукту.

      Цілющі властивості перги*

Перга застосовується у комплексній терапії під час лікування серцево-судинних захворювань, гіпертонічної хвороби, атеросклерозу, у разі порушення ендокринної системи, запобігає крововиливу.Озобливо корисна перга ослабленим людям, які перенесли інфекційні захворювання, хворим на післяопераційний період. 

Перга — гарний біостимулятор і сильний геронтологічний засіб. Лікування  пергою збільшує відсоток гемоглобіну в крові, викликає апетит, бадьорість і сприяє росту м'язової маси в спортсменів. 

Перга знижує набряки та покращує мікроциркуляцію в очному яблукі. Тому можна застосовувати пергу у разі глаукоми втоми очей, у разі тривалої роботи з комп'ютером.

Перга не тільки не підвищує цукор у крові, але й сприяє його нормалізації та зниженню у разі цукрового діабету, панкреатиту.

Перга дуже корисна для запобігання викидня, боротьбі з токсином у вагітних, а також для нормального постачання організму жінки під час вагітності всіма необхідними корисними мікроелементами.

 

*Інформація взята з відкритих джерел з апітерапії та пасмових інтернет-наживок

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникПасіка
Вага100 г
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1,70 
  • Спосіб упаковки: фасування по 150, 300, 500 і 1000 грамів.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner